ПРОДУКТИ

ПРОЕКТИРАНЕ И ИЗПЪЛНЕНИЕ

ПРОЕКТИ

ЗА ФИРМАТА

КОНТАКТИ

Проектиране. Производство. Изпълнение.

Съвременното строителство с дърво изисква специфични познания и опит. Проектантския екип на фирмата, в сътрудничество с производствения и монтажен отдели, систематизира и развива базата знания, така необходима за иновативно и устойчиво строителство.

Нортоп поддържа тесни работни взаимоотношения с водещи проектантски бюра, изследователски институти, специализирани производствени фирми.

Фирмата разполага със съвременно оборудвана производствена база, където голяма част от конструкциите се заготвят предварително и се подготвят за монтаж. Осъществява се непрекъснат контрол на качеството. Осигурена е адекватна експертна и техническа поддръжка на производствения процес. Използват се сертифицирани материали.

Основна отличителна черта на работата на фирма "Нортоп" е отношението към детайла. Вярваме, че дървените конструкции изискват специално отношение към материала, към отделното съединение, към даден конструктивен или изолационен ансамбъл. Техническия персонал на фирмата има богат опит в строителството с дърво.

"НОРТОП" ООД

ОФИС / ШОУРУМ
1407 София,
ул. "Голо бърдо" 17

тел: +359 2 962 44 21
факс: +359 2 962 44 46

office@nortop.com

Брошури

proHolz Sofia 2012
[PDF 23,5MB]

Покривни панели
[PDF 1,82MB]

Системен подход
[PDF 19,7MB]