Прозорец за плосък покрив DEF в ColourLine версия!

8135119br1lESVCИновативният прозорец за плосък покрив DEF сега е достъпен в ColourLine версия! Тя позволява цвета на прозореца да съвпада със съществуващия покривен дизайн. Широката гама от цветове е в съответствие с RAL Classic палитра.

Иновативният прозорец за плосък покрив DEF осигурява изобилие от естествена светлина в интериора под плоския покрив. Тя се отличава с отлични параметри топлоизолация – U = 0,76 W / m²K  и модерен дизайн.

Остъкляването е свързано с използване на усъвършенствани технологии за производство на висока трайност и безупречни естетика.

Със специално оформени профили прозорецът за плосък покрив се характеризира с до 16% по-голям остъклен участък в сравнение с решения на други производители.

Прозорецът може да бъде произведен във всякакъв размер в границите между 60×60 – 120x220cm. Това дава възможност за лесна подмяна на вече съществуващи покривни прозорци, често в нестандартни размери, които не отговарят на сегашните топлоизолационни параметри. Благодарение на подходяща структура и много добри топлоизолационни качества, прозорецът за плосък покрив е подходящ за нискоенергийни и пасивни къщи.

Прозорецът се отваря електрически с безжична комуникационна система Z-Wave. Той е оборудван с датчик за дъжд, който инициира функцията за затваряне на прозореца, когато се появяват първите дъждовни капки.