Секционни гаражни врати

Секционна гаражна врата модел 9100

Гаражна вратаГаражна врата с отлична изолация, която спомага контрола на енергийните разходи (U-стойност на вратата 1,9 W/m²K) и защитава семейството ви от шума на улицата. Предните панели са изработени от високо-якостна стомана, което ги прави лесни за поддържане, с финален слой награят полиестер. Отвътре, горната и долната хоризонтални подпори са изработени устойчиви , в резултат на което имат гладко функциониране. Панелите са изолирани отвътре с пяна, което дава добра шумо-изолация и предотвратява  stara-brama3от появата на вдлъбнатини. Полиуретановата изолация е значително по-ефективна в сравнение с  полистиролната изолация при една и съща дебелина на панелите. Уплътнения, поставени в протежение на цялата врата гарантират водонепроницаемост.

Лесен монтаж

Височините на трегерите от вътрешната страна са стандартни - само 15 см. са необходими за врати задвижвани ръчно и 20 см. за врати задвижвани автоматично. Mоже да се поръча нестандартна повдигаща TorqueMaster Plus система – изискваща по-малко от 5 см вътрешен размер на трегера.

Размери:

2400 х 2000 мм                      2750 х 2000мм

2400 х 2125 мм                      2750 х 2125 мм

2500 х 2000 мм                      3000 х 2000 мм

2500 х 2125 мм                      3000 х 2125 мм

Видове панели: Панели на квадрати, Панели на райета

 Цветове: Бяло, Кафяво, Златен дъб

Издръжливост

Всички компоненти, използвани за изграждането на вратата са тествани, което гарантира дълъг живот на продукта. Вратата е тествана и проектирана за минимум 50 000 цикъла. Прожините са проектирани за минимум 20 000 цикъла.

 Безопасност и сигурност

  • Всички врати са съобразени с ЕС стандарти
  • Вратата е проектирана с тънки панели, но в същото време устойчиви, което спомага за предпазване на пръстите от притискане, ако случайно попаднат в близост до затварящата се врата.
  • Wayne-Dalton TorqueMaster Plus системата е много важна част от системата за безопасност на вратата
  • Безопасни скоби намиращи се в долната част спомагат за избягването на възможни наранявания чрез предотвратяване непреднамерени загуби, когато контра – баланс кабелите са все още под напрежение.

Гаранция

Wayne-Dalton като една международна компания непрекъснато се стреми да установи и да работи по световните стандарти. Даваме десет години гаранция на гаражната врата, за евентуално напукване на нейното покритие, нацепване или влошаване, дължащо се на ръждясване на панела.Всички останали части и компоненти имат две години гаранция.