Слънчеви колектори

kolektory-skwSKW соларните колектори могат да се комбинират с покривните прозорци FAKRO в различни конфигурации. Бързата, лесна и плътна връзка с покрива се осигурява от стандартни обшивки за покривните прозорци FAKRO. Касите на соларите са изработени от алуминий, което осигурява здрава и дълготрайна конструкция. Закаленото призматично стъкло позволява висока светлопропускливост до 91%. Соларните панели се монтират между ребрата посредством една иновативна система от монтажни планки, които могат да се местят по време на монтажа и да се нагласят спрямо всяко междуребрено пространство.

Възможен е монтаж на покриви с наклон: 15°- 90°

Препоръчителен наклон за монтаж на покрива: 30°- 60°

kolektory-skcSKC соларни колектори могат да бъдат свързвани само в хоризонтални комбинации: колектор-колектор. Благодарение използването на специални обшивки, панелите се монтират на дистанция само 3 мм между тях. Получената цялостна повръхност отлично се свързва с останалото покритие на покрива.

 

Възможен е монтаж на покриви с наклон: 15°- 90°

Препоръчителен наклон за монтаж на покрива: 30°- 60°

 

Соларите притежават сертификат SOLAR KEYMARK като гаранция за качество и потвърждение за съответствие с Европейските стандарти. Сертификата Solar Keymark e необходим критерий за получаване на одобрение в повечето европейски страни

 

Размери (см):

78×140       114×118       114×140       114×206